A Tenda IT7-LRS kiváló megoldást jelent a vállalkozások számára ​​​​​​​

2021. november 25. – A Tenda, az intelligens hálózati és otthoni megoldások vezető gyártója bemutatta a legújabb, 4 megapixeles biztonsági kameráját, az IT7-LRS-t. Az új kamera kiváló megoldást jelent a gyárak, boltok, kültéri területek és egyéb fontos épületek felügyeletére. Az IT7-LRS egy 4 megapixeles szenzorral felszerelt modell, amely támogatja az 1440p felbontásban történő rögzítést, emellett optimalizált fehéregyensúly korrekcióval rendelkezik a WDR technológiának köszönhetően. A magas érzékenységű, Starlight éjszakai üzemmódnak köszönhetően a kamera képes a részletes felvételek rögzítésére az alacsony megvilágítású környezetekben is akár 50 méteres távolságban is.

Starlight éjszakai üzemmód

A széles rekesznyílás és a magas érzékenységű szenzor lehetővé teszi a Starlight éjszakai üzemmód használatát, amely tisztább és élesebb képet biztosít, mint az általános infravörös szenzorokat használó éjszakai kamerák.

Egyszerű kezelés

A TDSEE alkalmazás lehetővé teszi a Tenda kameráinak egyszerű kezelését, így akár adott időközönként engedélyezhető a kamera automatikus felügyelete. A kamera mindemellett támogatja a távoli felügyeletet is a, így a számítógépedről és a telefonodról egyaránt megtekintheted az élőképet és a rögzített felvételeket.

Fokozott védelem

A beépített, magas érzékenységű mikrofonnak köszönhetően az IT7-LRS akár 5 méteres távolságból is képes a hangfelvételek készítésére.

H.265 támogatás

A H.264-hez képest a H.265 kódolás akár 50%-kal kisebb fájlméretet eredményez, így a rögzített felvételek jelentősen kevesebb tárhelyet foglalnak.

Intelligens WDR és 3D DNR

Az intelligens WDR optimalizálja a fehéregyensúlyt, míg a 3D DNR csökkenti a rögzített képen megjelenő zajt, hogy a kamerakép mindig tiszta és éles maradjon.

Megfelel az IP66 szabványnak

Az IT7-LRS a masszív kialakításának köszönhetően IP66 hitelesítéssel rendelkezik, így ellenáll az esőnek és a pornak egyaránt.

Többféle rögzítési lehetőség

A Tenda kamerái rögzíthetők bármilyen vízszintes felületre, emellett támogatják a falakra és a plafonokra történő felhelyezést is.

Elérhetőség

A Tenda IT7-LRS hamarosan világszerte elérhetővé válik. Ha többet szeretnél megtudni, kérjük vedd fel a kapcsolatot a Tenda helyi kereskedelmi és marketing képviseletével.

You may also like