A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bejelentette a The Tower 300 mikro toronyházat. A The Tower sorozat az egyik legnépszerűbb termékcsalád, ami az ikonikus függőleges toronyház-kialakításáról ismert. Most egy új mikro-ATX házzal egészült ki – a The Tower 300-zal – egészült ki a sorozat, jellegzetes nyolcszögletű megjelenéssel, és lehetővé téve a hagyományos függőleges és az egyedi vízszintes elhelyezést. A toronyház 7 színben kapható: Hydrangea Blue, Bumblebee, Matcha Green, Racing Green, Turquoise, fekete és fehér. A The Tower 300 folytatja a Tower sorozat örökségét és még látványosabb megjelenéssel debütál.

A The Tower 300 megtartotta elődei klasszikus függőleges kialakítását, és kisebb alapterülete nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a a játékra- és munkára használt területen. Kreatív nyolcszögletű prizmaformája reflektorfénybe helyezi a The Tower 300-at, továbbá három edzett üvegpanellel érkezik, olyan betekintést nyújtva, ami lehetővé teszi a kifinomult belső kialakítás bemutatását. A The Tower 300 hatalmas hűtési támogatást is kínál, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy a nekik tetsző csúcskategóriás hardvert telepítsék. Két CT140-es ventilátorral lett előtelepítve és akár nyolc 140 mm-es ventilátor befogadására is alkalmas. Ezenkívül a The Tower 300 kompatibilis egy 420 mm-es AIO-radiátorral a jobb oldalon egy kivételes hűtési megoldásért. A toronyház tetején, alján, két oldalán és hátulján található eltávolítható szűrőkkel a The Tower 300 pormentes környezetet teremt, hogy megvédje a belső alkatrészeket.

Ha szeretnéd, hogy a The Tower 300 látványosabb legyen, beszerezheted a külön megvásárolható LCD-panelkészletet és a toronyháztartó-készletet, amikkel továbbfejlesztheted gépedet. Az LCD-panelkészlet egy 3,9 hüvelykes LCD kijelzővel rendelkezik, ami képes megjeleníteni az alkatrészek valós idejű információit, az aktuális időt és időjárást, vagy feltölthetsz rá bármilyen képet vagy GIF-et a TT RGB Plus 2.0 szoftveren keresztül. A toronyháztartó-készlet tartalmaz egy alsó fedlappanelt és egy kijelzőállványt a ház vízszintes elhelyezéséhez, lehetővé téve, hogy egyszerűen, különleges módon mutathasd be a The Tower 300-at.

A The Tower sorozat új tagjaként a The Tower 300 megtartja a szeretett függőleges szerkezeti kialakítást, fejlett hűtési támogatással és változatos színválasztékkal. Az innovatív nyolcszögletű prizmaforma bevezetésével a The Tower 300 nemcsak a The Tower sorozat örökségét folytatja, hanem friss és jellegzetes esztétikát is hoz a termékkínálatba.

A The Tower 300 mikro toronyház jellemzői:
Klasszikus függőleges kialakítás

A The Tower 300 megtartja elődei ikonikus kontúrjait függőleges kialakításával, amely lehetővé teszi, hogy az toronyház kisebb helyet foglaljon el, rugalmasságot biztosítva és minimalizálva a a játékra- és munkára használt terület akadályait.

Egyedülálló nyolcszögletű prizmaforma
A jellegzetes nyolcszögletű prizmaformára tervezett The Tower 300 letisztult stílusa és három edzett üveglapja olyan látványt nyújt, ami lehetővé teszi a kifinomult belső tér bemutatását.

Akár egy 420 mm-es radiátort is támogat a jobb oldalon
Kompakt mérete ellenére a The Tower 300 kivételes hűtési teljesítményt nyújt kompromisszumok nélkül. Akár egy 420 mm-es radiátort is támogat a jobb oldalon, ami hatékonyan csökkenti a hőmérsékletet a ház belsejében és fenntartja az optimális rendszerteljesítményt.

Két előtelepített CT140 PC-ventilátor
A The Tower 300 tetején két 140 mm-es PWM-ventilátor található, hogy jó hűtési teljesítményt nyújtson.

Egyedülálló nézet – vízszintes toronyház-elhelyezés
Az opcionális toronyháztartó-készlettel, ami egy alsó fedlappanelt és egy kijelzőállványt tartalmaz a toronyház vízszintes elhelyezéséhez, a The Tower 300 lehetővé teszi a ház egyszerű testreszabását az egyedi betekintési élményért.

Kellemes látvány, teljesen interaktív
Hozd ki a legtöbbet a The Tower 300 vizuális effektjeiből az optimális LCD-panelkészletünkkel történő frissítéssel! A 3,9 hüvelykes LCD kijelző lehetővé teszi a valós idejű információk megtekintését, valamint bármilyen kép vagy GIF feltöltését a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel az extra hangulatért. Azt is lehetővé teszi, hogy interakcióba lépj azokkal a hűtőkomponensekkel, amelyek ugyanazokat az LCD kijelzőket használják. A legújabb verzió idő- és időjárásmódot is tartalmaz, hogy a felhasználók tovább bővíthessék LCD kijelzőink használatát.

Tökéletes porvédelem
A The Tower 300 tökéletesen tervezett, kivehető porszűrőket használ hátul, a belső oldalakon, valamint az alsó és fölső részen is. A kivehető szűrők kiváló porvédelmet biztosítanak a pormentes környezetért.

You may also like