Központosított hűtési hatékonyság

Tajpej, Tajvan – 2023.július 19. – A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a CTE T500 TG ARGB és a CTE T500 Air Full teljes méretű toronyházak megjelenését fekete és hófehér változatokban egyaránt. A CTE T500 egy E-ATX teljes méretű toronyház, amely a CTE-kialakítású sorozatot egészíti ki, és úgy tervezték, hogy magas szintű hűtési teljesítményt biztosítson a kritikus alkatrészeknek. Ez a ház három előtelepített CT140 ventilátorral érkezik és akár egy 420 mm-es AIO-radiátort is támogat elöl, ami teljeskörű hűtési támogatást jelent. Hogy megfeleljen a hűtési teljesítményre és a belső alkatrészek megjelenítésére vonatkozó igényeknek, a CTE T500 TG ARGB két edzett üveglappal rendelkezik elöl és bal oldalt; míg a CTE T500 Air egy edzett üvegből készült panelt kapott a bal oldalon, és a nagyobb légáramlásra helyezi a hangsúlyt.

A CTE-kialakítás, amely a Centralized Thermal Efficiency (központosított hűtési hatékonyság) rövidítése, az alaplap 90 fokos elforgatását használja, hogy hatékonyabb légáramlási utakat hozzon létre a kritikus hőforrásokhoz. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a CPU és a grafikus kártya sokkal közelebb kerüljön az előlap, illetve a hátlap felől érkező hűvös levegőhöz, beleértve a független légáramlási útvonalakat is. Emellett a több irányból érkező hideglevegő-beömlők és a felső részen helyet kapó meleglevegő-elszívók optimális légáramlást biztosítanak az átfogó hűtés érdekében. Ezenkívül a CTE T500 TG ARGB-be előtelepített három CT140 ARGB-ventilátor és a CTE T500 Airbe előtelepített három CT140 ventilátor a Thermaltake PWM-ventilátorok új generációjának tagjai, 1500 RPM-es fordulatszámmal és speciálisan kialakított ventilátorlapátokkal, amelyek még távolabbra tudják tolni a levegőt.

A CTE T500 sorozat maximális testreszabhatósággal érkezik az eltérő hűtési típusok támogatásához, beleértve a lég-, az AIO- és az egyedi folyadékhűtéseket. A CTE T500 összesen akár tizenegy 120mm/140mm-es ventilátornak biztosít elegendő helyet, valamint elöl akár 420mm-es AIO-radiátorok, hátul akár 360 mm-es AIO-radiátorok és felül 120 mm-es AIO-radiátorok támogatására alkalmas. Emellett a CTE T500 sorozat több ventilátortartó keretet (elöl és hátul) és egy pumpa- és tartálykeretet (alul) is tartalmaz az AIO- és a DIY szerelmeseinek, hogy a kapcsolódó komponenseket könnyedén tudják telepíteni. Ráadásul a CTE T500 bal oldalán található, 4 mm vastag edzett üveglap lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy teljes pompájukban mutassák meg gépük belsejét és a komponensek pompás RGB-világítását.

A kiváló hardveres bővíthetőségnek köszönhetően a CTE T500 akár egy E-ATX (12×13 hüvelykes) alaplapot, egy maximum 195 mm magas CPU-hűtőt, egy 385 mm hosszú grafikus kártyát, egy legfeljebb 180 mm hosszú tápegységet és akár hat 2,5 hüvelykes SSD-t vagy négy 3,5 hüvelykes HDD-t támogat. Az alaplaptálca körüli tépőzáras pántok és kábeltartók segíthetnek a jobb kábelmenedzsmentben, míg a kivehető porszűrők, melyek az összes szellőzőnyíláson megtalálhatók, megvédik a rendszert a por okozta hűtési problémáktól. Sőt, a CTE T500 kiterjedt I/O-val érkezik két USB 3.0 Type-A, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C és egy HD audio csatlakozóval felszerelve, hogy megfeleljen a felhasználók funkcionális igényeinek.

Ha egy olyan PC-építő vagy, aki kiemelkedő hűtési teljesítménnyel és belső komponensmegjelenítéssel rendelkező E-ATX kialakítású, teljes méretű toronyházat keresel, akkor a CTE T500 – ami a Thermaltake innovatív Centralized Thermal Efficiency kialakítását használja a különböző hűtések maximális testreszabásának támogatásához, és bal oldalt kristálytiszta ablakos kialakítással rendelkezik – jelenti az elsőszámú választást, különösen DIY-folyadékhűtéses vagy a kettős AIO-konfigurációk esetén.

A CTE T500 teljes méretű toronyház jellemzői:
CTE-kialakítás
A Thermaltake által tervezett CTE-kialakítás a Centralized Thermal Efficiency (magyarul központosított hűtési hatékonyság) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. A kialakítás az alaplap 90 fokos elforgatását használja ki, hogy hatékonyabb légáramlási utakat biztosítson.

Mivel a CPU elhelyezése sokkal közelebb került az előlaphoz, a grafikus kártya pedig a hátsó panelhez, a CPU-hoz és a grafikus kártyához egymástól függetlenül biztosított a hőelvezetéshez szükséges hideg levegő áramlása. Ezzel az átfogó megközelítéssel a CTE jobb és hatékonyabb bemeneti légáramlást biztosít a fő alkatrészek és a hűtés elhelyezésével, miközben optimalizálja a rendszer hőelvezetését.

90 fokban elforgatott alaplap
A kialakítás az alaplap 90 fokos elforgatását használja ki, hogy hatékonyabb légáramlási utakat biztosítson.

Vidd közelebb a hideg levegőhöz a kritikus hőforrásokat (CPU és grafikus kártyák)!
Mivel a CTE T500-ban a CPU elhelyezése sokkal közelebb került az előlaphoz, a grafikus kártya pedig a hátsó panelhez, a CPU-hoz és a grafikus kártyához egymástól függetlenül biztosított a hőelvezetéshez szükséges hideg levegő áramlása.

Aktív hűtés a hatékonyabb bemeneti légáramlásért
Ez az átfogó megközelítés lehetővé teszi, hogy a CTE T500 jobb és hatékonyabb bemeneti légáramlást biztosítson a fő alkatrészek és a hűtés elhelyezése révén, miközben optimalizálja a rendszerről történő hőelvezetését.

Alkosd és mutasd meg álmaid PC-jét!
Úgy tervezték, hogy megfeleljen mind az all-in-one, mind az egyedi folyadékhűtési megoldások igényeinek, továbbá a CTE T500 ARGB sokoldalú belső kialakítása két 4 mm-es edzett üveglappal érkezik elöl és bal oldalt, míg a CTE T500 Air egy 4 mm-es edzett üveglapot kapott a bal oldalán, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy az összes alkatrészt teljes RGB-pompájukban láthassák és csodálhassák meg.

Két 360 mm-es radiátort támogat
A CTE T500 kiváló hűtési támogatást nyújt az egyedi folyadékhűtés szerelmeseinek, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy egyszerre akár két 360 mm-es radiátort szereljenek be előre és hátra. Az AIO-kompatibilitás érdekében a felhasználók maximum egy 420 mm-es AIO-radiátort szerelhetnek előre, és maximum két 360 mm-es AIO-radiátort előre és hátra.

Álmaid összes hűtőkomponense elfér
A CTE T500 teljes méretű toronyházak kimagasló ventilátor- és hűtésrögzítési kapacitással rendelkeznek: akár tizenegy 140 mm/120 mm-es ventilátor és 360 mm-es AIO-hűtő is felszerelhető különböző pozíciókban (egy 420 mm-es AIO-hűtő az előlapra). Ráadásul az elöl és hátul található ventilátortartó keretek, valamint a felső, a jobb oldali és a tápegységburkolati telepítési helyek biztosítják az összes kívánt hűtőelem egyszerű beszerelését.

Fújd el a világodat is a három előtelepített 140 mm-es CT140 ventilátorral!
A CTE T500 TG ARGB három 140 mm-es ARGB PWM-ventilátorral érkezik elöl, felül és hátul. A LED-es fényhatások szabályozhatók az alaplap által támogatott szoftverrel is. A felhasználók elképesztő RGB-fényshow-t hozhatnak létre, miközben a lehető legnagyobb hűtési teljesítményt élvezhetik. A CTE T500 Air három 140 mm-es PWM-ventilátorral rendelkezik elöl, felül és hátul. A CT140 ventilátorok a legjobb teljesítményű házventilátorok a Thermaltake eddigi kínálatában.

Egységesítsd ventilátoraidat a rendszereddel!
A Thermaltake bevezette a legújabb CT sorozatú ventilátorait, így a felhasználók választhatnak a fekete vagy fehér, RGB-s vagy RGB nélküli megoldások közül, hogy bármilyen színsémához passzoljanak.

Hatalmas légáramlás és hihetetlen teljesítmény
A hűtési tesztek során hőkamerás felvételek készültek. A CTE-kialakításnak és a három előtelepített CT140 ARGB Sync PC-ventilátornak köszönhetően a CTE T500 teljes méretű toronyházsorozat masszív légáramlást biztosít, garantálva a lenyűgöző hűtési teljesítményt, amely alacsonyan és stabilan tartja a belső hőmérsékletet a legmodernebb alkatrészek használata mellett is.

Lehetőségek a csúcskategóriás bővítésre
A CTE T500 kiváló bővíthetőséggel rendelkezik, így annyi alkatrészt helyezhetsz el álmaid gépében, amennyit csak szeretnél. Akár egy E-ATX (12×13 hüvelykes) alaplapot, egy maximum 195 mm magas CPU-hűtőt, egy 385 mm hosszú grafikus kártyát, egy legfeljebb 180 mm hosszú tápegységet és akár hat 2,5 hüvelykes SSD-t vagy négy 3,5 hüvelykes HDD-t is támogat. A kiváló hűtési képességekre optimalizált CTE T500 elöl, hátul, alul, felül és jobb oldalt akár tizenegy 140 mm/120 mm-es ventilátor, valamint elöl és hátul akár 360 mm-es radiátorok elhelyezését (elöl egy 420 mm-es AIO-t) is támogatja, számtalan lehetőséget biztosítva a PC-k szerelmeseinek kívánt rendszerük felépítéséhez.

Tökéletes porvédelem
A toronyház tetején, elején, alján, hátulján és jobb oldalán finom, eltávolítható szűrők találhatók, amelyek kiváló védelmet nyújtanak a por ellen, valamint könnyen kivehetők a tisztításhoz.

Praktikus I/O-portok
A felső panelen két USB 3.0, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C, valamint HD audio port is található, hogy szükség esetén közvetlen hozzáférést biztosítsanak.

Szinkronizáld az alaplapi RGB-szoftverrel!
Arra tervezték, hogy szinkronizálni lehessen az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szoftverekkel. Támogatja az 5 V-os ARGB-csatlakozóval rendelkező alaplapokat, így a fények közvetlenül a fent említett szoftverből vezérelhetők, anélkül, hogy extra fénykezelő szoftvert vagy vezérlőket kellene telepíteni. További részletekért, kérjük, látogass el az ASUS, GIGABYTE, MSI és ASRock hivatalos weboldalaira.

További információ a CTE T500-ről:
CTE T500 TG ARGB
CTE T500 TG ARGB Snow
CTE T500 Air
CTE T500 Air Snow

CTE T500 videók:
Thermaltake Science – CTE T500 Full Tower Chassis System & Thermal testing
https://www.youtube.com/watch?v=OBrhc8Mfn0g

Megvásárolható:
CTE T500 TG ARGB
TT Premium USA
TT Premium Kína
TT Premium Európa
TT Premium Tajvan
TT Premium Ausztrália
TT Premium Ázsia

CTE T500 TG ARGB Snow
TT Premium USA
TT Premium Kína
TT Premium Európa
TT Premium Ausztrália
TT Premium Ázsia

CTE T500 Air
TT Premium USA
TT Premium Kína
TT Premium Európa
TT Premium Tajvan
TT Premium Ausztrália
TT Premium Ázsia

CTE T500 Air Snow
TT Premium USA
TT Premium Kína
TT Premium Európa
TT Premium Tajvan
TT Premium Ausztrália
TT Premium Ázsia

You may also like